Nadal na terenu već u avgustu

Povratak u Montrealu

Nadal na terenu već u avgustu

Adnan Beganović

Iako je svijet tenisa prije nekoliko dana ostao u šoku izjavama o navodnom kraju karijere jednog od najboljih tenisera svih vremena, Rafaela Nadala, danas stvari ipak dolaze u normalu.

Naime, španjolski teniser trebao bi se već u avgustu vratiti na teniske terene i to na turniru u Montrealu. Francuski L'Equipe došao je do informacija o povratku Rafe, a da to nisu samo špekulacije potvrđuju i riječi doktora Ruiza Cottora.

„Za najviše tri do četiri sedmice Nadal će biti potpuno spreman za najveći teniski nivo“, istakao je Ruiz Cottaro.

Podsjetimo, Nadal je svoj posljednji zvanični meč odigrao na Roland Garrosu kada je u osmini finala poražen od Soderlinga, a nakon toga počele su špekulacije o njegovom navodnom prekidu karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti