Nadal: Nije ovo najbolje od mene

ATP Masters Series

Nadal: Nije ovo najbolje od mene

Rafael Nadal je u četvrtfinalu Mastersa u Rimu odigrao jednu od najboljih partija nakon povrede. Španac je bio bolji od Stanislasa Wawrinke sa 2-0 u setovima i izbori polufinale.

"U prvom setu sam se nakon dugo vremena morao boriti. Odigrao je dobro prvi set, posebno na servisu, mnogo bolje od mene, ali najvažnije je da sam ostao koncentrisan na njegovu igru i da sam smogao snage da ga dobijem“, rekao je Rafa nakon meča.

„Ne mislim da sam odigrao moj najbolji meč. Monte Carlo je taj nivo koji meni pripada. U drugom setu sam odigrao mnogo bolje nego u prvom i izborio sam polufinale gdje me ponovo čeka težak posao“, rekao je Nadal koga u polufinalu očekuje Latvijac Ernests Gulbis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.