Nadal odustao od Thailanda
Rafael Nadal još uvijek nije zaliječio povredeu

Thailand Open

Nadal odustao od Thailanda

Rafael Nadal je otkazao nastup na Thailand Openu koji se igra od 26. septembra do 4. oktobra zbog problema sa stomačnim mišićom.

Rafael Nadal je probleme osjetio tokom nedavno završenog US Opena na kojem je stigao do polufinala gdje je eliminisan od kasnijeg pobjednika Juana Martina Del Potra.

Prema prvim prognozama liječnika Nadal bi trebao pauzirati najmanje tri sedmice nakon čega bi se trebao normalno vratiti u trenažni proces.

Na turniru u Thailandu Španac je bio postavljen za prvog nositelja, ali je njegovim odustajanjem na to mjesto postavljen Francuz Jo-Wilfried Tsonga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.