Nadal opet ima probleme s virusom

Nadal opet ima probleme s virusom

Rafael Nadal je u trećem kolu Mastersa u Rimu savladao zemljaka Felicijana Lopeza sa 6:4 i 6:2 u setovima, ali je početak meča kasnio skoro pola sata zbog Rafinih zdravstvenih problema.

"Imao sam groznicu prethodne večeri i nisam se osjećao dobro. U posljednjem trenutku sam odlučio da ipak izađem na teren. Nikako mi nije bilo jasno zbog čega sam se toliko slabo kretao protiv Lorenzija ali sada znam. Virus me je tada smlatio", kaže prvi igrač svijeta.  

"Ne znam da li je to zbog zgusnutog rasporeda turnira, jer je ljudsko tijelo nemoguće kontrolisati. Obično nemam ovakve viruse a ovo je već drugi put u godini da mi se to dešava", rekao je Nadal koji je istakao da je razlog vjerovatno česta promjena klimatskih uvjeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.