Nadal otkazao nastup u Cincinnatiju
Nakon trijumfa u Montrealu Nadala nećemo gledati u Cincinnatiju

Španjolac će odmoriti nakon osvajanja Mastersa u Montrealu

Nadal otkazao nastup u Cincinnatiju

Sinoćnji pobjednik Rogers Cupa, tj. Masters 1000 turnira koji se igra u kanadskom Montrealu Rafael Nadal otkazao je nastup na Mastersu u Cincinnatiju.

Nadal koji je sinoć deklasirao mladog Rusa Danila Medvedeva otkazivanje američkog turnira opravdao je umorom a na njegovo mjesto upao je "lucky loser", kazahstanski tenisač Mikhail Kukushkin. 

Dobra vijest za organizatore turnira u Cincinnatiju je povratak prvog i trećeg igrača svijeta. Đoković i Federer koji su propustili Rogers Cup u prvom kolu su slobodni a Srbin u drugom kolu čeka boljeg iz dvoboja Querrey - Herbert a neuništivi Švicarac pobjednika meča Londero - Berettini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi