Nadal prvi, Federer treći na kraju 2010.

Prema prognozama Bleacher Reporta

Nadal prvi, Federer treći na kraju 2010.

A. Beganović

Još samo nekoliko dana ostalo je do početka nove teniske sezone, a ugledni američki portal Bleacher Report prognozirao je kako će izgledati ATP lista na kraju 2010. godine.

Bleacher Report na kraju 2010. godine na 1. mjestu ATP liste vidi španjolskog tenisera Rafaela Nadala, prije svega zbog toga što sjajni Španjolac ne mora na Roland Garrosu i Wimbledonu branti puno bodova.

Na drugom mjestu na kraju 2010. godine američki portal vidi Srbijanca Novaka Đokovića, dok će Roger Federer prema prognozama Bleacher Reporta narednu godinu okončati kao 3. igrač svijeta.

Izgled ATP liste na kraju 2010. prema prognozi Bleacher Reporta:

1. Rafael Nadal
2. Novak Đoković
3. Roger Federer
4. Juan Martin del Potro
5. Andy Murray

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije