Nadal se vraća u Abu Dhabiju

Španac se polako oporavlja

Nadal se vraća u Abu Dhabiju

Španski teniser Rafael Nadal vraća se na teniske terene krajem ove godine. 

Nadal je posljednji meč odigrao još početkom septembra na US Openu kada je u polufinalu bio prisiljen da preda Juanu Martinu del Potru zbog povrede koljena, a čini se kako njegov oporavak teče po planu pa će se Španac vratiti krajem ove godine u Abu Dhabiju.

"Abu Dhabi je jedno od mjesta na kojima baš volim da igram. Atmosfera je odlična jer je publika entuzijastična. Pruža svu mogućnost za dobar start sezone", rekao je Nadal.

Podsjetimo, Španac je pao na drugo mjesto ATP liste, a u prethodnom periodu je propuštao turnire u Pekingu, Šangaju, Parizu i Londonu.

Za kraj dodajmo da je turnir u Abu Dhabiju na rasporedu od 27. do 29. decembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi