Nadal slao seksi poruke Murrayju

Nadal slao seksi poruke Murrayju

Edmir Škorić

Britanski teniser Andy Murray otkrio je da mu je jednom prilikom Rafael Nadal poslao zanimljivu poruku...

Murray je u jednom popularnom televizijskom 'talk show' programu kazao kako je prije nekoliko godina dobio od Nadala "seksi poruku". 

"Bilo je to, sjećam se, u New Yorku.  Večerao sam sa svojom djevojkom i provjerio sam tokom obroka mobitel. Vidio sam poruku s nepoznatog brojam, a pisalo je u stilu: 'Andy, večeras izgledaš tako seksi. Prava je šteta da si ovdje s djevojkom'", ispričao je Murray, te nastavio:

"Prvo nisam ništa želio reći djevojci kako ne bih pokvario večeru, pa sam odmah mobitel stavio u džep. Na povratku s večere mi je sinulo da je Nadal pošiljatelj poruke, jer me cijelo vrijeme gledao iz daljine. Vidio je izraz mog lica kad sam pročitao poruku i ništa mi nije rekao".

Na pitanje voditelja da li namjerava da uzvrati Nadalu istom mjerom, Murray je kazao: "Čekam pravu priliku...".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.