Nadala muči povreda koljena

Nadala muči povreda koljena

Edmir Škorić

Španski teniser Rafael Nadal kazao je kako mu njegova povreda lohotnog desnog koljena stvara velike probleme i kako mu je to svakodnevni izazov.

Rafael Nadal, pobjednik Wimbledona iz 2008. godine, priznaje da povreda koljena zahtijeva neprestanu pažnju doktora, a podvrgnut je i terapiji zbog koje će, nakon turnira u Londonu, propustit i četvrtfinale Davis Cupa koji je na rasporedu idućeg vikenda u Francuskoj.

"Nemam kontrolu nad svojim koljenima i ne znam šta će se dogoditi'', kazao je Nadal kojeg očekuje meč s Robinom Soderlingom za mjesto u polu-finalu i dodao: "Dajem sve od sebe kako bih bio spreman. Tu sam da dam sve od sebe sa ili bez bolova u koljenu''.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti