Najljepši poeni Indian Wellsa

Najljepši poeni Indian Wellsa

Prvi Masters sezone ponudio je pregršt zanimljivih duela, ali i atraktivnih poena. 

Mnogi od aktera najljepših poteza nisu pronašli put do završnice turnira, ali su na neki način obilježili sedmicu za nama.

Među njima se našao i mladi Alexander Zverev, zatim Andy Murray, a mjesta je bilo i za Rafu Nadala. Ipak, potez turnira napravio je Miloš Raonić. Kanadski teniser nije briljirao u finalnom susretu protiv Novaka Đokovića, ali je u jednom momentu natjerao na aplauz i najboljeg tenisera svijeta.

Novak je pri vodstvu 1:0 u prvom setu imao i prednost na svoj servis i činilo se da će nakon dugačke razmjene udaraca doći do potvrde brejka, međutim, Kanađanin je uspio da se spasi iz gotovo bezizlazne situacije i sjajnom forhend paralelom dođe do poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti