"Najtužnija i najsmješnija stvar u mojoj karijeri"

"Najtužnija i najsmješnija stvar u mojoj karijeri"

E. Škorić

Grčki teniser Stefanos Tsitsipas je bio veliki favorit protiv Borne Ćorića prije dvije noći, ali je u "ludom" meču doživio poraz.

Ovaj će meč ući u povijest tenisa! U 1/16 finala US Opena Borna Corić odbranio je čak šest (!) meč lopti i nakon tie-breaka petog seta pobijedio je Tsitsipasa, svrstanog na 6. mjesto na ATP listi. Meč je inače trajao skoro pet sati. BIlo je 6:7, 6:4, 4:6, 7:5 i 7:6 (4).

"Da budem iskren, imao sam samo sreće. U trećem i četvrtom setu pomislio sam: 'Nevjerojatan je. Nemam šanse', ali uspio sam", izjavio je Ćorić kojeg čeka duel s Jordanom Thompsonom u osmini finala.

"Ovo je vjerojatno najtužnija i najsmješnija stvar koja mi se dogodila u karijeri", komentarisao je s druge strane 22-godišnji Grk poraz od Hrvata.

[twitter]https://twitter.com/StefTsitsipas/status/1302112839906349056[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi