Nalbandian propušta dva naredna Grand Slama

Argentinac na operacijskom stolu

Nalbandian propušta dva naredna Grand Slama

Adnan Beganović

Prema posljednjim informacijama argentinski teniser, David Nalbandian, propustiće dva nadolazeća Grand Slama, Roland Garros i Wimbledon. 

Francuski L'Equipe pozivajući se na dobro obavještene izvore objavio je da Nalbandian zbog povrede kuka propušta Roland Garros i Wimbledon.

Trenutno 19. teniser svijeta već duže vrijeme ima problema sa bolovima u kuku, te je zbog istih prije nekih desetak dana predao četvrtfinalni meč Nadalu na ATP turniru u Barceloni.

L'Equipe navodi da je glasnogovornik Nalbandiana, Bernando Ballero, najavio da će se argentinski teniser podvrgnut operativnom zahvatu u narednu srijedu u Barceloni, te da će radi toga odsustvovati sa teniskih terena duži vremenski period.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.