Nastavlja se stonoteniska Premijer liga BiH

Stonoteniseri igraju bez predaha

Nastavlja se stonoteniska Premijer liga BiH

Ovog vikenda odigra se deseto i jedanaesto kolo stonoteniske Premijer lige Bosne i Hercegovine, u muškoj konkurenciji.

Odigravanjem desetog i jedanaestog kola stonoteniske Premijer lige Bosne i Hercegovine se završava prvi dio ovog takmičenja, dok će se nastavak lige igrati odmah poslije kvalifikacionog turnira (U21 i seniori) koji se igra u Tuzli već sljedećeg vikenda, tako da će stonoteniseri, zbog prepunog kalendara takmičenja, u ovom tempu nastaviti sve do kraja sezone.

10. kolo

Mladost (Zenica) – Bosna (Sarajevo)
CM (Vitez) – Željezničar (Sarajevo)
Banja Luka (Banja Luka) – Bosnnam (Sarajevo)
Borac Raiff. Bank (Banja Luka) – Aladža (Sarajevo)
Vogošća (Vogošća) - Top Stens '73 (Cazin)


11. kolo

Mladost (Zenica) - Željezničar (Sarajevo)
CM (Vitez) - Bosna (Sarajevo)
Banja Luka (Banja Luka) - Aladža (Sarajevo)
Borac Raiff. Bank (Banja Luka) - Bosnnam (Sarajevo)

Nakon odigravanja ova dva kola lige, očekuje se da će „Vogošća“ i dalje zadržati poziciju na čelu tabele. U ostalim susretima se ne očekuju posebna iznenađenja, koja bi mogla značajnije uticati na trenutni poredak na tabeli.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.