"Idi pleti šalove ili obrađuj drvo!"

Navratilova oplela po Novaku Đokoviću

"Idi pleti šalove ili obrađuj drvo!"

Edmir Škorić

Legendarna teniserka Martina Navratilova brutalno je iskritkovala Novaka Đokovića.

Jedan od najboljih i najvećih teniserki svih vremena osula je paljbu prema Đokoviću zbog odluke srbijanskog tenisera o istupanju iz Savjeta igrača i osnivanju novog nezavisnog sindikata koji će se boriti za prava tenisera.

"On misli da radi prvu stvar. Ne slažem se sa njegovim izborom, to neće pomoći tenisu", kaže Navratilova i dodaje:

"Stvarno ne razumijem to kod njega... Kad si svjetski šampion, treba da se posvetiš sportu, da tvoja energija odlazi na to. Da bi ste se opustili gledajte TV, obrađujte drvo ili pletite šalove, to vam je za opuštanje i energiju. Ali osnivanje sindikata?!"

Osvajačica 18 GS titula smatra da Novak ne pomaže tenisu sa svojim potezima.

"To može da radi kada prestane da se bavi tenisom, to je kontroverzno i ne pomaže. Tokom pandemije korona virusa pokušao si da nas podeliš, a sve to dok pokušavamo da se ujedinomo i igramo turnire da se ljudi ne bi razboleli i umirali od COVID-19?" poručila je Navratilova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi