Nepobjedivi Đoković natjerao Nadala na veoma čudnu izjavu

Je li se Nadal predao?

Nepobjedivi Đoković natjerao Nadala na veoma čudnu izjavu

Srbijanski teniser i prvi reket svijeta Novak Đoković dominira svjetskim tenisom proteklih godina.

Srbijanac trenutno ima veću prednost na 1. mjestu ATP liste nego što drugoplasirani i trećeplasirani imaju bodova, a čini se da ovi podaci utiču i na njegove konkurente.

Najviše pogađaju Rafaela Nadala koji je dao izjavu iz koje bi se moglo zaključiti da se on predaje kada je u pitanju borba protiv Novaka.

"Đoković pravi razliku u odnosu na ostale igrače i treba mu čestitati. Postalo je skoro pa nemoguće zaustaviti ga. On je posljednjih mjeseci osvojio skoro svaki turnir na kojem je igrao i na mnogo većoj razini je u odnosu na nas ostale", rekao je Nadal i dodao:

"Nadam se da Đoković neće zadržati ovaj nivo tenise. Ukoliko zadrži, onda mu samo treba čestitati, ništa više".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi