Isprovocirali ga zvižduci

Nervozni Đoković se obračunao s nezadovoljnim navijačem

Novak Đoković je danas nakon punih pet godina predao jedan meč, što se nije nimalo dopalo jednom dijelu publike u Dubaiju.

Najbolji teniser svijeta je zbog problema sa desnim okom nakon gubitka prvog seta protiv Feliciana Lopeza odlučio predati meč, a prilikom napuštanja terena suočio se sa prozivkama i zvižducima nezadovoljnih navijača.

Đoković nije uspio ostati hladan. Vidno izrevoltiran, Novak se upustio u verbalni sukob sa dijelom publike prije ulaska u tunel.

Srbijanski teniser je 'locirao' navijača koji mu je zviždao i potom gestikulirao ka njemu, a kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti