Nezić i Bušatlić pobjetnici na Top 8

Stoni tenis

Nezić i Bušatlić pobjetnici na Top 8

M. Skaka

U Tuzli je odigran kontrolni TOP-8 za senire i seniorke. Nakon vrlo izjednačenih mečeva Amar Nezić (STK Banja Luka) je bez poraza osvojio 1. mjesto. Drugo mjesto pripalo je Adnanu Šehiću (STK Vitez) (jedan poraz), a treči je bio sa dva poraza Amer Muftić (STK Aladža).

Selektor Anto Dafinić je nakon ovog turnira pored Admira Duranspahića (prvak BiH) i Srđana Miličevića odredio trečeg člana reprezentacije Adnana Šehića iz Viteza.

Kod seniorki na TOP – 8 bilo je vrlo interesantno jer su tri igračice imale isti broj bodova. U tom  krugu najbolji skor je imala Belma Bušatlić, koja je osvojila prvo mjesto, druga je bila Emina     Hadžiahmetović, a treće mjesto je pripalo Majdi Prole.

Nakon ovog TOP-a selektor Goran Rajčić je pored Emine Hadžiahmetović (prvakinja BiH) i Majde Prole odredio treću reprezentativku Belmu Bušatlić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.