Senzacija decenije i šokantan poraz Novaka Đokovića
FOTO: EPA

ATP Dubai

Senzacija decenije i šokantan poraz Novaka Đokovića

Haris Zilić

Velika senzacija na teniskom turniru u Dubaiju iz serije ATP 500.

Jiriy Vesely inače 123. teniser svijeta porazio je najboljeg igrača današnjice  Novaka Đokovića.

Za Đokovića je ovo bio jedan od najtežih i najšokantnijih poraza u karijeri, a konačan rezultat je glasio 0:2 za češkog tenisera.

Po setovima je bilo 4:6 i 6:7 za igrača iz Češke koji je odigrao sjajan meč, a kada se činilo da se Đoković lagano vraća na pobjednički put stigao je danas šok u Dubaiju.

Možda je i ovaj "šamar" Đokoviću došao u pravi trenutak dok se još oporavlja od cijele situacije koja ga je zadesila početkom godine u Australiji, a tek od marta mjeseca kreću Masters turniri i pripreme za nove Grand Slam izazove.

Vesely će u polufinalu ovog prestižnog turnira igrati protiv boljeg iz duela Berankis - Shapovalov.

Top Komentari

doledolovski
Lahko je Veselom osvojiti kad nema Dzumija naseg
8 0
Thierry.Henry
Senzacija decenije!?!? Halo kakve gluposti pises..kao da je neki 655 igrac pobjedio ..a izmedju ostalog Jos jednom je njega Veseli busio..tako da,iznenadjenje jest Ali senzacija decenije .nidje veze.. Osvetice njega Dzumhur
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi