Čovjek čiji se komentar čekao: Kyrgios apsolutno iznenadio reakcijom na slučaj Đoković

Kontroverzni australski teniser

Čovjek čiji se komentar čekao: Kyrgios apsolutno iznenadio reakcijom na slučaj Đoković

Admin Čaušević

Poznato je da Novak Đoković i Nick Kyrgios nisu u ljubavi. 

Đoković se i dalje nalazi u hotelu za migrante, dok stižu reakcije iz cijelog svijeta o njegovom statusu i načinu na koji se tretira.

Srbijanski teniser istovremeno dobija poruke podrške, ali i kritike. Međutim, dosta je i onih koji osuđuju način na koji se ponašaju australske vlasti.

Mnogi su složni da je Đokovićev tretman u Melbournu na granicama humanosti. Za apsolutno iznenađenje pobrinuo se Kyrgios.

Kyrgios je veliki Đokovićev rival, vrlo često svojim istupima omalovažava srbijanskog asa, ali ovaj put stao je na njegovu stranu.

"Pogledajte, stvarno verujem da treba da se uradi nešto. Vakcinisao sam se, zbog zdravlja sebe i moje majke, ali način na koji mi trenutno vladamo Novakovom situacijom je loš, jako loš.

Pogledajte sve 'memove', naslove... On je jedan od naših najvećih šampiona, ali na kraju krajeva - čovjek je. Postupajte bolje", poručio je kontroverzni Australac.

Đoković će u hotelu za migrante ostati najkraće do ponedjeljka kada se očekuje konačna presuda Federalnog suda na žalbu tenisera zbog odbijanja vize za ulazak u Australiju.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Pravda za Djokovica!!! p.s. još kada vidim i čujem njegovog oca i brata kako komentarišu , onda fakat ne znam šta da mislim o njemu. Nemam ništa protiv Noleta ali ... zakon je zakon. Jbga krenuo u ...ačinu bez ..ca - : ))
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi