Novak Đoković je odlučio na svoj način da se obračuna s navijačem koji ga je provocirao
Foto - Screenshot

Imao je način da mu odgovori

Novak Đoković je odlučio na svoj način da se obračuna s navijačem koji ga je provocirao

M. Šljivak

Novak Đoković plasirao se u finale Wimbledona nakon što je danas s 3:1 pobijedio Britanca Camerona Norrieja.

Đoković je loše ušao u meč. Izgubio je prvi set, no zatim je razbio rivala i otišao je u svoje osmo finale.

Publika je očekivano u ovom meču bila na strani domaćeg tenisera. Nije Novak baš popularan među publikom na teniskim terenima i vjerovatno bi većina bila protiv njega bez obzira ko bio na suprotnoj strani.

Đoković je i danas imao verbalni sukob s jednim od navijača. Na servisu za meč dobacio je Novaku nešto s tribina i privukao je pažnju srbijanskom teniseru.

Nakon kraće pauze Nole je dobio poen za pobjedu. Zatim se okrenuo prema navijaču koji je provocirao i poslao mu je nekoliko poljubaca.

Đoković će u osmom finalu Wimbledona tražiti sedmi trofej, a protivnik mu je kontroverzni Nick Kyrgios koji je imao dosta vremena za odmor jer nije igrao od srijede kada je završio četvrtfinalni meč.

Rafael Nadal mu je predao polufinale bez borbe zbog povrede i Australac je došao do najvećeg uspjeha karijere.

Top Komentari

Kosilica20
Koji je on bezobraz , odvratan je fujjj, ostavi gledaoci na miru
5 2
BHPatrola
Kao sto kazem, pogresan i podmugli, svakom doce da mu psujes mater ili pokazes srjedni prst ili tako nesto, ako te neko vrijedja onda ga nemozes ljubiti, dokaz kako je lazan haha
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi