Policija čuva tenisere na Australian Openu

Još uvijek nepoznat datum početka

Policija čuva tenisere na Australian Openu

E. Dindić

Još uvijek je nepoznato kada će se odigrati prvi turnir u 2021. godini, međutim to ne sprječava medije u Australiji da pišu o tome kako će da izgleda turnir koji bi trebao da se održi u januaru. 

Nakon početnog negodovanja, dileme više nema svaki teniser koji dođe u tu zemlju moraće u karantin. Istina tokom izolacije moći će da se trenira.

"Po svemu sudeći teniseri će morati da budu u karantinu od 7.do 21. januara te će trenirati pod nadzorom policije. Početak turnira trebalo bi da bude 25. januara ili 1. februara, još treba da bude potvrđeno, kao i odluka o kvalifikacijama i turnirima koji prethode", navode mediji u toj zemlji.

Pobjednik prošlog Australian Opena bio je Novak Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi