Đoković se pohvalio svjetskim medijima: U BiH se osjećam oporavljeno i preporođeno!

Spreman za nove izazove

Đoković se pohvalio svjetskim medijima: U BiH se osjećam oporavljeno i preporođeno!

S. Mlaćo

Iza Novaka Đokovića je turbulentan period. Ipak, srbijanski teniser vjeruje u sebe i želi nastaviti sa uspjesima i u budućnosti.

Nakon poraza u finalu Roland Garrosa odlučio je ponovo posjetiti visočke piramide i BiH.

“Igrao sam mnogo tenisa u posljednja dva i po mjeseca. Nisam mogao ništa drugo da radim radi restrikcija i to je izuzetno iscrpilo. Ovdje u BiH se osjećam oporavljeno i preporođeno“, priča Đoković za AFP.

Ove sezone osvojio je pet trofeja uz 37 pobjeda. Želi ostati na vrhu.

“Nadam se da ću za mjeseca i po dana, kad završi sezona, biti prvi teniser svijeta. To mi je profesionalni cilj i na tome radim. Uglavnom se ja pitam. Kada je ova sezona u pitanju, veoma je promjenjiva, čudna...“.

Đoković je pri dolasku u Visoko priznao da se sjajno osjeća u našoj zemlji, a ovaj put je došao sa suprugom. Najavio je ubrzo novu posjetu i to sa djecom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije