Novak Đoković posjetio Bosanske piramide

Boravit će tri dana u BiH

Novak Đoković posjetio Bosanske piramide

E. Škorić

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković stigao je u BiH gdje će boraviti nekoliko dana.

Đoković je jučer posjetio Bosanske piramide Sunca u Visokom i tamo će boraviti danas i sutra.

Novak je došao na poziv dr. Semira Osmanagića, koji je izgradio poznatu turističku atrakciju u Visokom. Osmanagić tvrdi kako su piramide ljekovite zbog visoke koncentracije negativnih iona, što bi značilo da pomažu i u liječenju protiv koronhavirusa.

Možda je ti jedan od razloga što je Đoković, kao ljubitelj alternativne medicine, došao upravo u Visoko.

Đoković je nedavno iznosio sumnje oko pojave koronavirusa i cjepiva, a nedavno je i sam prebolio virus nakon što je u Zadru na Adria Touru buknuo miniskandal sa zaraženim tenisačima.

[facebook]https://www.facebook.com/DrSemirOsmanagich/photos/a.501243963232745/3413247125365733/?type=3&theater[/facebook]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi