Novak Đoković sada ima samo jedan cilj

Novak Đoković sada ima samo jedan cilj

E. Škorić

Srbijanski teniser osvojio je još jednu titulu.

Đoković je u Dubaiju u dva seta savladao Stefanosa Tsitsipasa i došao je do 79. titule u karijeri, odnosno peti trofej u Dubaiju i 18. u 2020. godini.

"Sjajna nedjelja. Danas protiv Tsitsipasa nije bilo lako, on je jedan od najboljih na svijetu, imao sam sreće da držim servis iako nije bilo lako. Servis je odlučio prvi set u drugom je bilo isto, neizvjesno, iako sam dobio s 2-0... Sjajna nedjelja u Dubaiju, hvala što ste došli da podržite igrače. Turnir je uvijek bio snažan i najbolji dolaze već godinama, moj trener je ovde osvojio turnir prije nekoliko decenija, lijepo je vidjeti i neke sjajne ljude koji redovno dolaze, ovo je jedan od teniskih centara, volim da dođem u Dubai, zahvaljujem timu, porodici, tu su mi roditelji, djeca...", kazao je Novak, pa je dodao:

"Jedan od mojih ciljeva je da ostanem neporažen".

Top Komentari

magistar
Svaka cast najbolji svih vremena
1 8
arca
18 u ovoj godini?Svaka mu cast hahaha
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi