Novak Đoković spašava Borisa Beckera

Pritrčao u pomoć

Novak Đoković spašava Borisa Beckera

Edmir Škorić

Legendarni njemački teniser Boris Becker proglasio je bankrot i ostao je bez svega što je stekao u životu.

Vrhovni sud u Londonu je prošle sedmice odbio zahtjev Beckera da dodatno otplati dug u visini od četiri miliona eura, a nakon toga Beckeru je ostalo samo da proglasi bankrot.

Njega je tužila privatna banka zbog dugovanja s kraja 2015. godine, a u pomoć mu je pritekao Novak Đoković, s kojim je donedavno sarađivao.

"Čim je čuo za presudu, momentalno je pozvao Beckera i stavio mu se na raspolaganje", navodi nemački portal  Welt.

Tokom Wimbledona Becker i Novak će se sastati u Londonu i srbijanski teniser odlučan je da spasi Nijemca veće agonije. Bilo je dosta priča kako su u jako lošim odnosima njih dvojica, no Novak isitče da je sve izmišljeno i da su oni tu uvijek jedan za drugog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi