Novak pred meč protiv Rafe: Dan odmora je moja prednost

Srbin i Španac za finale Završnog mastersa

Novak pred meč protiv Rafe: Dan odmora je moja prednost

O. Lekić

Prvi reket svijeta Novak Đoković rekao je da će morati pružiti svoj najbolji tenis da bi pobjedio Nadala i plasirao se u finale Završnog mastersa u Londonu. 

Novak je polufinale izborio nakon sinoćnje pobjede protiv Čeha Thomasa Berdycha 6:3 7:5, dok je Nadal već nakon dva meča grupne faze, pobjedama protiv Wawrinke i Murraya, izborio prolaz dalje.

"Mislim da će biti veoma težak meč protiv Nadala. On igra sjajno za sada u Londonu, ali vidjećemo kako će igrati sutra. Možda imam malu prednost što ću odmarati dan više. Moraću odigrati najboilji tenis da bi ga pobjedio", poručio je Đoković.

Meč između Nadala i Đokovića na rasporedu je sutra od 15.00 sati.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.