Novak prolazio pored terena na kojem je briljirala Poljakinja i sve opisao uz jednu riječ

Bio je impresioniran

Novak prolazio pored terena na kojem je briljirala Poljakinja i sve opisao uz jednu riječ

Edmir Škorić

U trenutku dok je poljska teniserka Iga Swiatek osvajala Roland Garros, pored terena je prolazio najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Carole Bouchard, novinarka koja prati Roland Garros, nalazila se u datom momentu u blizini, pa je prenijela šta je Novak poručio kada je ugledao Poljakinju koja je briljirala.

"Vau", uzviknuo je Nole, koji je odradio trening pred sutrašnje veliko finale u muškoj konkurenciji, a njegov rival bit će Rafael Nadal.

Podsjetimo, 56. okršaj Novaka i Rafe na programu je sutra od 15 sati, a u dosad odigranim mečevima Novak ima 29:26 prednost u odnosu na Španca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti