Novaku pobjeda ne garantuje polufinale
Protiv Ferrera je odigrao najgori meč u ovoj godini

Đoković je priznao da igra slabo

Novaku pobjeda ne garantuje polufinale

M. Maksimović

Prvi igrač svijeta, Novak Đoković vrlo lako bi mogao ostati bez polufinala završnog ATP turnira u Londonu. David Ferrer je nadigrao Novaka kojem ni pobjeda nad Jankom Tipsarević ne garantuje polufinale.

Novak može u polufinale samo ako Ferrer pobjedi Tomasa Berdycha. Ukoliko Čeh ostvari pobjedu 2:0, onda je priča gotova za Đokovića. Ukoliko Ferrer uzme set Berdychu, onda Novak mora pobjediti Tipsarevića 2:0.

''Kada dođete na ovaj turnir onda morate igrati maksimalno, a ja ne igram. protiv Berdycha sam se probudio u drugom setu, protiv Ferrera sam odigrao najgori meč sezone. David je igrao sjajno, ja mu nisam pružio ni jači otpor. Ako želim pobjediti Janka, onda moram igrati puno bolje'' priznao je Đoković

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti