Od koga se na US Openu pokušala sakriti Lindsey Vonn?

Privukla dosta pažnje američkih medija

Od koga se na US Openu pokušala sakriti Lindsey Vonn?

Endin Čaušević

Američka skijašica Lindsey Vonn sinoć je u New Yorku pratila finale US Opena između Novaka Đokovića i Juana Martina Del Potra.

Finale US Opena na kraju je pripalo Đokoviću koji je sa 3:0 u setovima bio bolji od Argentinca i tako zasluženo stigao do svoje 14. Grand Slam titule u karijeri.

Atmosfera na tribinama bila je užarena, a nevjerovatnu podršku imao je Del Potro. Također, na tibinama smo mogli vidjeti i dosta poznatih ličnosti, a među njima bila je i američka skijašica Lindsey Vonn.

Ipak, američkim medijima nije bilo jasno zbog čega je Vonn nosila sunčane naočale kada su Nole i Delpo igrali pod zatvorenim krovom. Čini se da se pokušala sakriti, ali nije uspjela.

Top Komentari

komunista
boli nas kurac causevicu debilu
21 5
master
Otkud Mirsad Đonlagić u publici :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi