"Oduvijek sam mrzio Federera i Barcelonu"

Ruski teniser sasvim iskreno

"Oduvijek sam mrzio Federera i Barcelonu"

Emir Dindić

Daniil Medvedov dao je zanimljivu izjavu u kojoj je rekao da je uvijek bio protiv Rogera Federera. 

Dodao je da nije volio one koje stalno pobjeđuju, pa zbog toga Barcelona mu je bila najomraženiji tim.

"U svojoj 37. godini Federer može da odigra pet setova na šljaci i da bude spreman za naredni meč za dva dana. Ranije to nije bilo moguće, ali medicina je napredovala, tu su i fizioterapeuti. Nekada su teniseri završavali karijere sa 30 godina, jer bukvalno nisu mogli da se kreću", rekao je Medvedev te dodao:

"Kada sam imao deset godina najviše sam mrzio Federera. Nisam podnosio to što stalno pobjeđuje. Već od prvog kola navijao sam za njegove protivnike. Kada je Barcelona osvajala sve u fudbalu, živio sam za njene poraze", završio je Medvedev.

Top Komentari

payron
i ja isto
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti