Pomalo i tužna scena: Roger je samo prošao...

Nije se obazirao na dječaka

Pomalo i tužna scena: Roger je samo prošao...

E. Škorić

Roger Federer i Stan Wawrinka danas su u Parizu odigrali meč četvrtfinala Roland Garrosa.

Federer je iskoristio ulogu favorita, kvalitet i iskustvo kojeg ima više u odnosu na mlađeg sunarodnjaka, pa je poslije četiri seta došao do pobjede i u polufinalu će igrati protiv Rafe Nadala.

No, zbog nevremena je meč bio i prekinut pri rezultatu 2:1 za Rogera u setovima i dok je rezultat u gemovima u četvrom setu bio 3:3.

Ljuti su bili obojica zbog prekida, ali morali su da odu u svlačionicu. Na putu prema svlačionici brojni fanovi su čekali autogram od Rogera, ali nisu ga dočekali.

Čak je iskulirao i jednog malenog dječaka s lopticom. Ili ga nije vidio ili jednostavno Federer smatra da taj dio treba da obavi tek nakon što se meč u potpunsti završi.

Top Komentari

Salihović23
Joj gluposti majko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi