Pronađen mrtav bivši trener Monike Seleš

Tijelo pronađeno u rijeci

Pronađen mrtav bivši trener Monike Seleš

Bivši trener Monike Seleš Paul Arber, pronađen je mrtav u rijeci Waikato na Novom Zelandu. 

Australac je nestao još 7. decembra u Hamiltonu gdje je došao sa grupom djece na juniorski turnir, a njegovo beživotno tijelo pronašle su djevojke u čamcu jedne veslačke postave.

Jedna od djevojaka je počela vrištati nakon što je čamac udario u beživotno truplo. Posljednji put je Arber viđen na rijeci nakon što je napustio večeru svoje grupe tenisera. Svi koji poznaju Paula tvrde kako se radi o nesretnom slučaju.

"Odjednom se čula vriska, mislila sam da je neka od djevojaka pala iz čamca, ali sam onda čula kako govore da su udarili nekog čovjeka. Djevojke su bile potresene", tvrdi gospođa po imenu Beth Lynch koja je šetala svog psa uz obale rijeke. 

Paul Arber je u svojoj karijeri, pored Monike Seleš, trenirao Justine Henin, Caroline Wozniacki, te Bernarda Tomića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.