Prva pobjeda Llodre i Zimonjića

Prva pobjeda Llodre i Zimonjića

Odigrana su dva meča u konkurenciji dublova na završnom ATP turniru u Londonu, u okviru grupe B.

U prvom meču dana, pobjedu su zabilježili srbijanski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Michael Llodra, protiv Bopanne i Qureshija. Nakon jednog časa i 24 minute, srbijansko-francuski par je došao do pobjede, rezultatom 7-6 (6), 6-3. 

Zimonjić i Llodra su bili uspješniji u prvom setu, nakon tie-breaka, da bi drugi set lagano riješili u svoju korist, osvojivši dva breaka.

Drugi meč dana je ponudio duel Mirnyija i Nestora, protiv Fyrstenberga i Matkowskog. Mirnyi i Nestor su bili uvjerljivi, ne dozvolivši iznenađenje, a nakon jednog časa i 14 minuta, rezultat je glasio 6-4, 6-3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.