Prvo Nadal i Del Potro, pa Đoković i Nishikori

Raspored polufinalnih mečeva

Prvo Nadal i Del Potro, pa Đoković i Nishikori

Rafael Nadal, Juan Martin Del Potro, Novak Đoković i Kei Nishikori učesnici su polufinala US Opena, posljednjeg Grand slama sezone.

Polufinalni mečevi se, po našem vremenu, igraju kasno u četvrtak a nastavljaju iza ponoći, a poznat je i raspored.

Prvi će na teren izaći Nadal i Del Potro, čiji će meč početi u četvrtak oko 22 sata po srednjoevropskom vremenu, odnosno oko 16 sati u New Yorku.

Čim Španac i Argentinac završe svoj duel, na teren će izaći Đoković i Nishikori koji bi trebali početi svoj meć najkasnije do jednog sata, ukoliko se prethodni okršaj baš ne oduži.

Redosljed polufinalnih duela malo je iznenađenje za ljubitelje tenisa, koji su ipak očekivali da će organizatori ostaviti duel Nadala (1. ATP) i Del Potra (3. ATP) za kraj.

Top Komentari

Mr.Balboa
Vrijeme bi bilo da ovaj Nishikori pobijedi ježa,al stvarno bi bilo vrijeme vec jednom!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi