"Nedostaje mi samopouzdanje"

Jankovićeva iskrena

"Nedostaje mi samopouzdanje"

Jelena Janković već duže vrijeme pokušava da povrati staru formu, ali jednostavno ne ide.

Nekadašnji broj jedan, a sada 40. teniserka na WTA listi, zaustavljena je u drugom kolu US Opena od Španjolke Carle Suarez-Navarro (6:1, 6:4).

Jelena je ponovo igrala promjenljivo. U prvom setu u potpunosti je podbacila, dok je u nastavku zaigrala mnogo angažovanije. Ipak, ni to joj nije bilo dovoljno za preokret u meču.

"U prvom setu nisam mogla da se povežem, možda je i dugo čekanje zbog kiše otežalo posao. U drugom setu sam se malo povezala, počela sam da igram bolje, ali u ključnim trenucima nedostaje mi samopouzdanje. Kada fizički nisam na nivou, onda padnem i na mentalnom planu. Znam da tijelo ne može da mi izdrži, da ne mogu da trčim kao inače i automatski nemam plan B ako mi neki udarci ne funkcionišu", izjavila je Jankovićeva te dodala:

"Sezona se bliži kraju, a ja sam sada srećna i zadovoljna samo što sam zdrava i što uopšte mogu da igram, uživam u tome. Želim da završim sezonu najbolje što mogu, a onda dobro da se spremim za sljedeću", dodala je srbijanska teniserka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi