"Top 8" - Zahirović i Milojica najuspješniji

"Top 8" - Zahirović i Milojica najuspješniji

O. Lekić

Kenan Zahirović (Mladost- Zenica) i Sanja Milojica (Prijedor) bili su najuspješniji na stonoteniskom tuniru za najboljih osam juniora i juniorki Bosne i Hercegovine ''Top - 8'' u Ilijašu.

Zahirović je do prvog mjesta došao bez poraza. Drugi je bio Andrej Bekavac (CM -Vitez), dok je treće mjesto zauzeo Edin Gutić (Kreka - Tuzla), saopćeno je iz Stonoteniskog saveza BiH.

Sanja Milojica slavila je ispred Ivone Baškarad iz Bugojna i Diane Marinić iz Tuzle.

Turnir je pomogao selektorima juniorskih reprezentacija BiH da provjere kandidate za naredno evropsko prvenstvo za mlade koje će biti održano od 13. do 20. jula u Austriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.