Roddick neće u Rim

Roddick neće u Rim

Adnan Beganović

Američki teniser Andy Roddick odlučio je propustiti turnir iz Masters serije u Rimu, a najvjerovatnije će se tenisu vratiti u Madridu.

Roddick je danas objavio kako će propustiti turnir u Rimu, dok očekuje da će spreman biti za turnir u Madridu koji počinje 9. maja, samo dvije sedmice prije Roland Garrosa.

Iako su turniri iz Masters serije obavezni sa sve tenisere Roddick za nepojavljivanje u Rimu neće snositi nikakve posljedice jer kao igrač koji je odigrao više od 600 mečeva na ATP Touru ima pravo godišnje otkazati jedan turnir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti