Rumunka ušla u svlačionicu i zatekla Serenu golu: "Šokirala sam se kad sam vidjela kako izgleda"

Nije to očekivala

Rumunka ušla u svlačionicu i zatekla Serenu golu: "Šokirala sam se kad sam vidjela kako izgleda"

E. Čaušević

Serena Williams sigurno je jedna od najboljih teniserki svih vremena.

Serena je u karijeri osvojila gotovo sve što se moglo, a iako je na zalasku karijere još uvijek pruža odlične partije. Za nju su mnogi govorili da se može bez problema takmičiti i u muškoj konkurenciji što dovoljno govori o tome o kakvoj teniserki se radi.

Šansu da upozna Serenu imala je i rumunska teniserka Alexandra Cadantu koja je prije osam godina "naletila" na Amerikanku u svlačionici. Tada je Cadantu ostala šokirana jer je Serena bila u potpunosti gola.

"To je bio moj prvi Grand Slam u karijeri. Igrala sam u Melbourneu i zaista je to bio poseban doživljaj. Međutim, taj turnir pamtim po tome što sam prvi put srela Serenu Williams", priča Cadantu i nastavlja.

"Ušla sam u svlačionicu i vidjela sam je golu. Izgledala je zaista nevjerovatno i pitala sam se kako se uopšte može kretati tako dobro na terenu kada ima tako velike obline".

Cadantu se nije baš proslavila u svijetu tenisa, a Rumunka je nedavno proslavila 30. rođendan i trenutno je 290. teniserka svijeta.

Top Komentari

Penderinos
Joj guzovi ko farovi od fapa, kako bih je razvalio samo da je uhvatim u prilici kao dotična Rumunka
5 2
Benjamingst
Musko 100% hehehe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi