Safin nakon tučnjave na tenis
Lice Marata Safina govori sve!

Rusi pobijedili Italiju

Safin nakon tučnjave na tenis

M. Maksimović

Reprezentacija Rusija je u prvom nastupu na Hopman Cupu savladala Italiju sa 2:1. Jedan od dva boda za reprezentacju Rusije je osvojio Marat Safin koji je u dva seta bio bolji od Simonea Bolellija.

Safin je na terenu izgledao dosta dobro, što se ne može reći za njegovo lice. Velika modrica ispod lijevog oka i posjekotina ispod desnog su posljedice tučnjave u kojoj je učestvovao. Safin je od organizatora turnira tražio da se meč Rusija - Italija prolongira za jedan dan, jer je kasnio sa dolaskom.

- U prvi mah mi nije bilo jasno zbog čega kasni pa zbog čega traži odgodu meča, međutim kada sam ga vidio, sve mi je bilo jasno - kaže direktor turnira Paul McNamee.

Safin je uvijek bio otvoren u svom životu, a ovaj put je objasnio o čemu se radilo.
- Upao sam u nevolju, našao sam se na krivom mjestu u krivo vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti