Sampras: Prva četvorka će dominirati u 2012.

Sampras: Prva četvorka će dominirati u 2012.

Edmir Škorić

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Pete Sampras najavio je novu sezonu, osvrnuvši se na četiri vodeća igrača ATP liste.

Sampras je rekao kako će biti jako zanimljivo pratiti kako će prvi teniser svijeta, Novak Đoković, odgovoriti na fantastičnu godinu koju je imao.

"Mislim da će u 2012. godini dominirati prva četiri tenisera svijeta, kao što to uvijek i rade. Bit će zanimljivo vidjeti kako će Đoković podnijeti tako nevjerovatnu godinu koju je imao", izjavio je Sampras, doavši:

"Nadal mora pronaći način da pobijedi Novaka. Gledao sam njihove mečeve, morat će da počne da radi neke stvari koje baš i ne voli da radi, morat će da počne ravnije da udaraca lopticu. Bit će zanimljivo i za Federera. Sada je malo stariji, ali i dalje je u konkurenciji".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.