Saradnja TS BiH i FASTO-a

Potpisan protokol u Sarajevu

Saradnja TS BiH i FASTO-a

U Sarajevu je u prostorijama Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine obavljeno svečano potpisivanje Memoranduma o saradnji između Teniskog saveza BiH i Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja (FASTO) Univerziteta u Sarajevu.

Prema Memorandumu, TS BiH i FASTO će u narednom periodu zajednički realizirati projekte poput organizacije katedre za tenis kao naučne oblasti na fakultetu, kreiranje i realizaciju programa edukacije teniskih trenera u BiH, kao i programiranje i realizaciju pripreme vrhunskih tenisera u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

TS BiH je u FASTO-u prepoznao partnera, a Fakultet sporta i tjelesnog odgoja konačno će imati katedru sporta koji je izuzetno popularan u našoj zemlji i koji je u velikoj ekspanziji na našim prostorima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.