Šarapova propušta Indian Wells
Foto: EPA

Povreda Ruskinje

Šarapova propušta Indian Wells

Mariji Šarapovoj u posljednje vrijeme mnogo toga ne ide od ruke.

Pored loših partija na turnirima, Ruskinja muku muči i sa povredama. Ovaj put 7. teniserka svijeta morala je da odustane od nastupa na Mastersu u Indian Wellsu zbog problema sa lijevom podlakticom.

"Izuzetno sam razočarana što neću moći da se takmičim ove godine. Fokusirana sam na liječenje povrede i dala sam sve od sebe da oporavim svoje tijelo i budem spremna za ovaj događaj", izjavila je između ostalog ruska teniserka.

Šarapova je zbog povrede propustila veći dio tekuće sezone, a jedini turnir na kome je nastupila bio je Australian Open, gdje je zaustavljena u četvrfinalu od Serene Williams.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti