Selektor Vranić saopštio širi spisak

Kandidati za nastup protiv Estonije u Talinu

Selektor Vranić saopštio širi spisak

Edmir Škorić

Davis Kup reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuje meč protiv Estonije u 2. kolu druge Grupe, a selektor Daver Vranić saopštio je širi spisak kandidata.

Naša reprezentacija je u 1. kolu druge Grupe Evroafričke zone savladala Makedoniju, a sljedeći susret igra se protiv Estonije, u Talinu od 9. do 11. jula.

Podsjetimo da je BiH već igrala sa Estonijom i to prije dvije godine u Armeniji. Tada smo ubilježili sigurnu pobjedu (3:0), pa se očekuje i trijumf u Talinu.

V.d. selektor David Cup reprezentacije Daver Vranić saopštio je danas širi spisak kandidata za nastup u Estoniji.

Na spisku se nalaze: Aldin Šetkić (ATP, 381), Ismar Gorčić (ATP,566), Mirza Bašić (ATP, 777), Damir Džumhur (ATP, 1075), Tomislav Brkić (ATP, 949) i Franjo Raspudić (ATP, 1140).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.