Serena ne igra protiv Rusije

Fed Cup

Serena ne igra protiv Rusije

Adnan Beganović

Najbolja teniserka svijeta Serena Williams neće igrati za selekciju Sjedinjenih Država protiv Rusije u polufinalu Fed Cupa predstojećeg vikenda.

I Serena i njena sestra Venus imaju probleme s povredama nogu. Mlađa od sestara Williams već je objavila svoju odluku, a starija bi tek trebalo da se izjasni o svom učešću.

Mary Joe Fernandez, selektor selekcije SAD-a, još ranije je rekla da će sačekati odluke sestara Williams.

Tim za duel Fed Cupa može da bude promijenjen do jedan sat prije žrijeba koji će biti održan u petak, ali se očekuje da Venus Williams neće čekati toliko da bi selektoru saopćila svoju odluku. Mečevi SAD-a i Rusije na programu su u subotu i nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.