Serena Williams na terene se vraća u Kentuckyju

Nakon stanke od 23. februara

Serena Williams na terene se vraća u Kentuckyju

Američka tenisačica Serena Williams vratit će se na teren na prvom izdanju Top Seed Opena koji će se od 10. do 16. kolovoza održati u Lexingtonu u američkoj saveznoj državi Kentucky.

Pobjednica 23 Grand Slam turnira nije se natjecala od veljače kada je nastupila u Fed kupu za američku reprezentaciju.

Turnir u Kentuckyju jedan je od dva nova događaja uz turnir u Pragu, koji je prošli tjedan potvrdio izvršni direktor WTA-a Steve Simon, kao dodatak obnovljenom kalendaru turneje. Podsjetimo sezona bi trebala startati 3.08. WTA turnirom u Palermu. Jedna od najboljih tenisačica svih vremena je najavila i kako planira nastupiti na US Openu koji bi trebao početi 31.08.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi