Šetkić: Nakon grešaka, pao sam psihički

Naš teniser poražen od Jurgena Zoppa

Šetkić: Nakon grešaka, pao sam psihički

M. Maksimović

Aldin Šetkić izgubio je od Jurgena Zoppa u prvom meču Davis Cupa Euroafrčke zone, tako da je Estonija stekla prednost nad našom reprezentacijom.

Daver Vranić, selektor naše Davis Cup reprezentacije, ističe da je Šetkić dobro odigrao meč, ali da su nijanse presudile.

"Očekivao sam ovako težak meč. Šteta što nismo iskoristili priliku. Aldin je odigrao dobro, ali nijanse su odlučile", rekao je Vranić za SportSport.ba.

"Odigrao sam poprilično dobar meč. Imao sam veliku priliku s obzirom da am dobio prvi set sa 6:1 i vodio u drugom 3:1, ali sam napravio dvije kardinalne greške nakon čega sam psihički pao", rekao je Šetkić u razgovoru za naš portal, te dodao:

"Pokušao sam se vratiti, međutim nisam uspio. Odlučivale su nijanse i nekoliko lopti koje su otišle na stranu Estonca".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.