Nevjerica u čemu se Shakira pojavila na Wimbledonu: To što nije nosila grudnjak je sitnica

Prekršila tradiciju

Nevjerica u čemu se Shakira pojavila na Wimbledonu: To što nije nosila grudnjak je sitnica

Admin Čaušević
Teme:

Otkako je raskinula sa Geradom Piqueom Shakira je čest gost na mnogim sportskim događajima. Pratila je završnicu NBA lige, utrke Formule 1, a sada je bila na na Wimbledonu.

Gdje se god pojavi Shakira na sebe privuče ogromnu pažnju, pogotovo je to slučaj nakon što je prije godinu poslije više od decenije raskinula sa Piqeom.

Poznata kolumbijska pjevačica posljednjih nekoliko dana boravi u Londonu gdje radi na snimanju novog albuma, pa je slobodno vrijeme iskoristila da uživo pogleda mečeve Wimbledona.

Ova 46-godišnjakinja je u petak sa lica mjesta posmatrala kako Carlos Alcaraz razbija Daniila Medvedeva, a njen outif je ono o čemu se priča.

Tradicija nalaže da se dame na mečevima Wiimbledona uglavnom oblače u bijelo, ali je Shakira prekršila sve običaje zbog čega se suočila sa ozbiljnim kritikama.

Oglasi

Shakira je nosila par velikih plavih sunčanih naočala. Osim toga, pjevačica se odlučila za originalni teksas odjevni predmet na kojem je vidljivo da nema grudnjaka i njen dekolte je u prvom planu.

Jedina stvar koja je bila u skladu s klasičnim wimbledonskim outfitom bila je bijela kožna torba marke Moschino.

Upravo iz tog razloga Kolumbijka je žestoko kritikovana na društvenim mrežama i mnogi joj prigovaraju da je sve namjerno uradila samo kako bi na sebe privukla pažnju.

Još uvijek nije poznato ko je zapravo pravi Shakirn dečko jer sve krije kao zmija noge i sve se bazira na špekulacijama.

Unazad neko vrijeme povezuju je sa Lewisom Hamiltonom, pošto je često u boksu vozača Formule 1 prilikom utrka dok su bili zajedno i na nekoliko zabava.

Nakon veze koja je trajala više od deset godina Shakira je zbog prevare ostavila Piquea. Kolumbijka je otišla sa sinovima Sashom i Milanom u Miami, dok bivši fudbaler Barcelone radi na svadbi sa svojom djevojkom Clarom Chiom.

Top Komentari

enko
Dali imate informaciju jeli imala gace na sebi
2 0
Benz
Dnovinar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi