Sharapova aut do kraja godine

Propušta i završni turnir u Istanbulu

Sharapova aut do kraja godine

Nakon Andyja Murraya kod tenisera, ista stvar se dogodila i kod teniserki. Treća igračica svijeta, Maria Sharapova zbog povrede neće igrati do kraja sezone.

Nakon Wimbledona Sharapova je odigrala samo jedan meč, u Cincinnatiju je poražena od Sloane Stephens. Zbog problema sa ramenom, Maria je propustila i posljednji Grand Slam turnir godine US Open, a sada je jasno da se ove sezone više neće vraćati na teren.

" Razočarana sam što neću igrati na završnom turniru u Istanbulu. Tamo sam uvijek sjajno primljena i nedostajat će mi ta publika, to okruženje. Hvala Istanbulu što je bio sjajan domaćin i nadam se da ću jednom u budućnosti ponovno igrati u Turskoj" poručila je Sharapova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti