Sharapova igra u Varšavi

Sharapova igra u Varšavi

Adnan Beganović

Ruska teniserka Maria Sharapova nakon dugotrajnog izbivanja sa teniskih terena zaigraće na turniru u Varšavi koji je na rasporedu slijedeće sedmice. 

"Znam da će mi biti potrebno neko vrijeme da se vratim u ritam igranja turnira, ali veoma sam uzbuđena što ću se ponovo takmičiti. Nije mi bilo lako proteklih mjeseci", objavila je Sharapova na svojoj zvaničnoj internet stranici.

Podsjetimo, zbog povrede ramena ruska teniserka je prošle sezone odigrala samo devet turnira, a posljednji meč odigrala je prošlog avgusta u Montrealu.

Sharapova je propustila posljednja dva Grand Slama i pala je na 65. mjesto na listi.


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.