Sharapova: Sretnija sam nego prije

Wimbledon 2010

Sharapova: Sretnija sam nego prije

Pobjednica Wimbledona iz 2004. godine Maria Sharapova bez velikih problema je prošla prvo kolo ovogodišnjeg Wimbledona. Samo 57 minuta joj je bilo potrebno da dobije zemljakinju Anastasiju Pivovarovu sa 6-1 i 6-0.

Sharapova kaže kako se potpuno vratila tenisu i da je danas čak i bolja nego što je bila prije teške povrede ramena prije dvije godine.

„Moja sreća kada igram tenis danas je veća nego prije. Tenis je dugo vremena bio van mog života i samo ja znam kakav je blagoslov ponovo se vratiti na teren“, rekla je 16. nositeljica Wimbledona nakon pobjede u prvom kolu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti